Zrychlili jsme termín dodání. Objednávku odesíláme maximálně do 12 hodin.
Matrace doručíme po Praze již dnes!

90x200

Banner
Showing 25 - 43 of 43 items

Spánek jako jedna z fyziologických potřeb je základem kvalitního života. Dobrý spánek prodlužuje život. “Kdo spí, jakoby jedl,” praví lidová moudrost. A skutečně - plnohodnotný spánek šetří váš čas a peněženku. Z těchto a mnoha dalších důvodů je opravdu rozumné do něj investovat.

Jak? V prvé řadě zakoupením kvalitní matrace 90 x 200.

Neváhejte a vybírejte.Váš spánek a vaše záda si zaslouží kvalitu. Zboží od Eco-matrace je jeho zárukou.

Klasický rozměr 90 x 200 najde místo v každém interiéru

Těžko by se hledala domácnost, kde se nenajde klasická jednoduchá postel s rozměrem 90 x 200. Pokud není přímo v ložnici, je pro ni místo v pokoji pro hosty nebo dospívajících dětí. Starší ročníky mívají takovou postel pro denní spaní v obývacím pokoji.

U nás počítáme s velkou poptávkou po matracích této velikosti a s různými nároky, které na ni její uživatelé mají.

Vítejte v našem e-shopu Eco-matrace. Na nic nečekejte a vybírejte z naší nabídky. Právě teď probíhají slevové akce


Jak si kdo vybere, tak si lehne

Buďte vybíraví a vymýšlejte si, náš sortiment uspokojí všechny vaše požadavky. Nabízíme více než 50 různých typů matrace rozměru 90 x 200. Máme matrace pro každou příležitost. Z čeho můžete vybírat?

  • Pěnové matrace z PUR pěny

Společným jmenovatelem našich matrací je polyuretanová pěna, se kterou je možné díky moderním technologiím dělat doslova zázraky. Její různá hustota zaručuje anatomické zóny, odlišnou tvrdost jednotlivých stran matrace. Způsob provedení a povrchová úprava zvyšuje masážní účinky a dokáže také zvyšovat nosnost matrace.

Pěna je vzdušná a prodyšná, redukuje množství roztočů a prachu, hub nebo plísní, je absolutně nezávadná a ekologicky vyrobená .

  • Pružiny ve variantě s taštičkami

Luxus v podobě pružin si u nás můžete dopřát v taštičkovém vyvedení. Na trhu stále oblíbenější taštičkové matrace nabízíme v různých výškách, na povrchu pokryté buď vrstvou PUR pěny nebo kokosovým vláknem.

  • Víceúčelové použití

Víme, že není postel jako postel. Z naší nabídky si vyberete matrace pro příležitostné spaní, víkendové spaní, dovolenkové spaní na chatě nebo každodenní spaní mezi běžnými pracovními dny. Naše matrace splňují všechny normy a jsou vhodné jak pro děti, tak pro dospělé. Speciálním zohledněním (tvrdostí, výškou apod.) poskytujeme komfortní a funkční vybavení lůžka osobám starším, s omezenou mobilitou nebo bolestmi pohybového aparátu.

Je čas začít myslet na sebe. Bez kvalitní matrace se prostě neobejdete.

Vybírejte u nás, rádi vám poradíme.

Na českém trhu české matrace

Jsme rádi, že můžeme nabídnout českým zákazníkům české matrace. Naše firma Eco-matrace se snaží vybírat všechny materiály od českých výrobců. Proto si můžeme dovolit naše ceny držet na takové úrovni, že jsou přijatelné pro běžného českého klienta.

Měkkou, nebo tvrdší?

Výhody tvrdé matrace jsou především:

  • pevnost a pružnost

  • v kombinaci s paměťovou nebo línou pěnou na povrchu lepší přizpůsobivost tělu

  • vyšší nosnost - naše nejtvrdší matrace spolehlivě poskytují oporu zátěži 130 - 150 kg


Na výšce (ne)záleží

Výška matrace je věc, kterou člověk začne řešit s přibývajícím věkem. Pro toho, komu kolena a kyčle začínají odmítat poslušnost a je pro něj stále obtížnější jít do nižšího sedu a potom se z něj zase zvedat, doporučujeme tvrdší a vyšší matrace.

Naše produkty začínají na výšce 10 cm, pokračujeme přes 15 cm, 17 cm, 20 cm a 23 cm až k nejvyšším matracím s výškou 25 cm.


Topper je k nezaplacení

Vhodnou eventualitou k příležitostnému nebo trvalému zvýšení lůžka je vrchní krycí matrace z PUR pěny. Za něco přes 1000 korun ochrání před opotřebením či poškozením dražší spodní matraci a zdvihne výšku lůžka o celých 5 centimetrů. Je vhodná pro každý konstrukční typ matrace.

Ať už víte, co přesně chcete, nebo stále ještě váháte, podívejte se na naši nabídku, naše produkty vás osloví.


Naše tipy pro váš výběr - rekapitulace

Pokud vybíráte matraci, měli byste zohlednit tyto tři skutečnosti:

  • Jaká je vaše poloha ve spánku, hraje roli při výběru tuhosti matrace. Pro spaní na boku je lepší měkká, pro spaní na břiše naopak tvrdší. Kdo spí nejraději na zádech, neměl by mít problém se žádným u typů.

  • Vaše tělesná hmotnost je určujícím faktorem pro typ matrace. Éterické a štíhlé bytosti si mohou vystačit s měkkými matracemi, lidé s váhou cca 70 - 100 kg by rozhodně měli začínat s výběrem u středně tvrdých matrací. Pro ještě vyšší váhové kategorie jsou vhodné matrace.

  • Váš zdravotní stav je třeba zohlednit při výběru hypoalergenního materiálu v případě alergií a ortopedickým typem matrace vybavené ortopedickými zónami v případě bolestí zad a krční páteře. Zásadní roli hraje výška matrace, sezení na posteli a vstávání z ní vám musí být příjemné.

V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte obrátit na nás telefonicky nebo e-mailem.

Jsme profesionálové, kteří umí poradit. Vybírejte z naší nabídky.

Pozor, ceny máme rekordně nízké a navíc jsme zahájili výprodej vybraného zboží

  • Výrazné základní slevy! Právě teď je jedinečná příležitost pro zakoupení matrací u Eco-matrace. Zlevnili jsme veškerý výprodej, u některých typů výrobku téměř na polovinu.

  • Množstevní sleva! Velmi výhodná u rozměrů 90 x 200 cm je akce 1 + 1. Zakupte dva kusy a získáte variabilní set použitelný samostatně nebo do manželské postel.

  • Výprodej některých typů zboží! Neváhejte a podívejte se. Získáte matrace špičkové kvality za pohádkovou cenu, matrace druhé jakosti za pakatel.

Prohlédněte si naši aktuální cenové nabídky, budete příjemně překvapeni.